№ 1885 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положень“

15.08.2019 761

№ 1885 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положень“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
54 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15.08.2019 року № 1885

Про затвердження Положень

З метою запобігання вчиненню корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, визначення механізму проведення антикорупційної експертизи нормативно-правових актів та їх проектів в Дрогобицькій міській раді та її виконавчих органах, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ________ від ____________________________), керуючись Законом України «Про запобігання корупції», ст. ст. 25, 26 та 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила :
1. Затвердити Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, додається
2. Затвердити Положення про порядок проведення антикорупційної експертизи в Дрогобицькій міській раді та її виконавчих органах, додається.
3. Затвердити Положення про порядок проведення перевірки стану дотримання антикорупційного законодавства у виконавчих органах Дрогобицької міської ради, комунальних підприємствах та установах Дрогобицької міської ради, додається.
4. Затвердити Положення про порядок проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Дрогобицької міської ради, її виконавчих органів та виконавчого комітету, додається.
5. Затвердити Положення про комісію з питань оцінки вартості подарунків, одержаного уповноваженою особою як подарунок територіальній громаді міста Дрогобич, вирішення питання про можливість його використання, місця та строку зберігання, додається.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту