№ 1886 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради”

10.10.2023 5205

№ 1886 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до  порядку денного  ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 05.10.2023 року № 1886

Про внесення змін до порядку денного
ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХLІІ сесії Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням міської ради від 14.09.2023 року № 1840, та доповнити такими питаннями:
1.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
1.2. Про затвердження Програми “Капітальний ремонт нежитлової будівлі на вул. Мазепи, 8 в м. Стебник Львівської області”.
1.3. Про затвердження Положення про тимчасове користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності міст Дрогобича та Стебника під розміщення відкритих літніх майданчиків біля закладів громадського харчування.

Питання освіти.
1.4. Про затвердження міської цільової програми Соціальної підтримки дітей, які мають статус потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи та мають право на дану пільгу, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу, як малозабезпечені, дітей учасників антитерористичної операції і прирівняних до них осіб та членів їх сімей, дітей членів сімей, загиблих під час Революції гідності, дітей один з батьків яких пропав безвісти, помер під час захисту незалежності та суверенітету України, дітей батьків, які приймають безпосередню участь у бойових діях, згідно довідки виданої відповідною військовою частиною, дітей внутрішньо переміщених осіб, дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, та дітей з особливими освітніми потребами і навчаються в інклюзивних класах – учнів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради Львівської області в 2023 році .

Питання майна громади.
1.5. Про надання дозволу на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
1.6. Про дострокове припинення договору оренди нежитлового приміщення за згодою сторін.
1.7. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронних аукціонів з умовами для продажу нежитлової будівлі та приміщення.
Питання правового характеру.
1.8. Про врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи.
Земельні питання.
1.9. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
1.10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під об’єктами нерухомого майна.
1.11. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна на вул. 22 Січня, 38А в м. Дрогобичі.
1.12. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу
у власність під об’єктами нерухомого майна на пл. Злуки, 5/2 в м. Дрогобичі.
1.13. Про продаж земельних ділянок у власність.
1.14. Про продовження договорів про встановлення особистого строкового сервітуту.
1.15. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
1.16. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.

2. Зняти з розгляду питання:
2.1. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту