№ 189 Розпорядження міського голови “Про режим роботи Дрогобицької міської ради в умовах карантину на період з 19.03.2020 до 03.04.2020”

18.03.2020 1453

№ 189 Розпорядження міського голови “Про режим роботи Дрогобицької міської ради в умовах карантину на період з 19.03.2020 до 03.04.2020”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 18 березня 2020 №189-р

Про режим роботи
Дрогобицької міської ради
в умовах карантину на період
з 19.03.2020 до 03.04.2020

Відповідно до статей 29, 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», протокол позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 15.03.2020№6 протоколу позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 17.03.2020 та з метою недопущення поширення інфекційних хвороб, керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»
1. Встановити, що на період з 19 березня до 03 квітня 2020 року Дрогобицька міська рада функціонує в режимі «віддаленої роботи», згідно з яким виконання посадових обов’язків працівниками аппарату та самостійних структурних підрозділів міської ради частково здійснюється в місцях постійного проживання.
2. Встановити, що час початку i закінчення роботи, перерва для вiдпoчинкy та харчування для працівників, які працюють у режимі «віддаленої роботи», зберігається у часових рамках згідно з Правилами внутрішнього службового та трудового розпорядку.
3. У період, вказаний у пункті 1 цього розпорядження, впродовж робочого часу в структурному підрозділі або самостійному структурному підрозділі міської ради повинна знаходитися необхіднакількість працівників, які зможуть забезпечити стале функціонування міської ради та виконання невідкладних завдань. Графік виходу таких працівників розробляється керівниками структурних підрозділів міської ради.
4. На час функціонування режиму «віддаленої роботи» міської ради забезпечити, у разі необхідності, працівників структурних підрозділів технікою, обладнанням, доступом до системи документообігу «Megapolis.DocNet» та електронної пошти для належного виконання посадових обов’язків і завдань у місцях їх постійного проживання. При цьому відповідальність за збереження та функціонування наданої техніки й обладнання покласти на працівника, якому її було надано.
5. На час функціонування режиму «віддаленої роботи» міської ради нараховувати і виплачувати працівникам структурних підрозділів міської ради заробітну плату.
6. Працівників, які працюють у режимі «віддаленої роботи», щоденно подавати своїм безпосереднім керівникам інформацію про виконання посадових обов’язків.
7. Усім працівникам структурних підрозділів міської ради утриматися на період дії карантину від участі у будь-яких масових заходах, а також від виїзду за адміністративні межі України незалежно від мети поїздки.
8. Заборонити працівникам структурних підрозділів міської ради, які повернулися з-за кордону протягом 14 днів, приходити на робоче місце незалежно від наявності ознак інфекційних захворювань.
9. Встановити, що дія цього розпорядження має тимчасовий характер та може бути продовжена у разі існування подальшої загрози для здоров’я працівників структурних підрозділів міської ради.
10. Відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради забезпечити своєчасне нарахування та виплату працівникам заробітної плати.
11. Керівникам структурних підрозділів міської ради довести зміст цього розпорядження до відома працівників.
12. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту