№ 190 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу” (плюс додаток)

17.08.2016 474

№ 190 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 17.08.2016 190

Про визначення на конкурсних

засадах підприємства (організації)

для здійснення функцій робочого органу

Для забезпечення організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників по регулярних маршрутах міста Дрогобича, відповідно до ст. 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від     03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами та доповненнями), керуючись ст. ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Створити конкурсний комітет з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу (надалі комітет) та затвердити його склад згідно з додатком 1.
  2. Затвердити форму заяви та перелік документів, що подаються для участі в конкурсі, згідно з додатками 2 та 3.
  3. Затвердити умови проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу згідно з додатком 4.
  4. Затвердити Положення конкурсного комітету з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу згідно додатку 5.
  5. Відділу економіки Дрогобицької міської ради (Г. Біль) оголосити конкурс на визначення робочого органу з моменту прийняття цього рішення.
  6. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 21.06.2011 № 233 «Про оголошення конкурсу на визначення робочого органу підприємства (організації) для виконання функцій забезпечення роботи конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників по регулярних маршрутах міста Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
  • Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                                            Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту