№ 190 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобич на 2016 рік та надання дозволу на перенесення термінів погашення заборгованості КП «Дрогобичводоканал» перед територіальною громадою міста”

31.03.2016 479

№ 190 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобич на 2016 рік та надання дозволу на перенесення термінів погашення заборгованості КП «Дрогобичводоканал» перед територіальною громадою міста”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016 року № 190

 

Про внесення змін до міського бюджету м.Дрогобич на 2016 рік та

надання дозволу на перенесення термінів погашення заборгованості

КП «Дрогобичводоканал» перед територіальною громадою міста

 

Розглянувши клопотання начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Р.Шагала, беручи до уваги рекомендації  постійної комісії ради з питань бюджету, планування,  фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №__ від __________р.) та з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту та зв`язку (протокол №___ від _____________р.), ст.26 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», міська  рада  вирішила:

  1. Погодити КП «Дрогобичводоканал» Дрогобицької міської ради перенесення на 2017 рік термінів погашення заборгованостей по договору про погашення заборгованості КП «Дрогобичводоканал» перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов`язань від 30.04.2013 року та договору про погашення заборгованості КП «Дрогобичводоканал» перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов`язань від 29.07.2014 року шляхом перенесення запланованого погашення заборгованостей з періодів 2016 року на відповідні періоди 2017 року та призупинення дії пунктів 6.1 договорів на період з 01.01.16 року по 31.12.16 року.
  2. КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради (Р.Шагала) підготувати та подати на підпис відповідні додаткові угоди до договорів про погашення заборгованостей підприємства перед територіальною громадою міста за виконання гарантійних зобов`язань для внесення змін до графіків погашення заборгованостей та призупинення дії пунктів 6.1 договорів на період з 01.01.16 року по 31.12.16 року.
  3. Доручити міському голові Кучмі Тарасу Ярославовичу підписати додаткові угоди до договорів зазначених у п.1 даного рішення.
  4. Фінансовому управлінню (О.Савран) підготувати відповідні зміни до міського бюджету м.Дрогобич на 2016 рік.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань комунального господарства, будівництва та архітектури, транспорту та зв’язку (Демко Т.І)

 

Міський голова                                                                   Тарас Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту