№ 1900 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

26.10.2023 5283

№ 1900 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІIІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 26.10.2023 року № 1900

Про затвердження порядку денного
ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради 

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити   порядок  денний  ХLІІІ  сесії Дрогобицької міської ради:

1. Про затвердження порядку денного  ХLІІІ  сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання.
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.2. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 82, по вул. Шевченка, в с. Нижні Гаї що потребує відновлення, який постраждав внаслідок ураганного вітру 29.08.2023 року.
2.3. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 114, по вул. Шкільна, в с. Нижні Гаї що потребує відновлення, який постраждав внаслідок ураганного вітру 29.08.2023 року.
2.4. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 106, по вул. Шкільна, в с. Нижні Гаї що потребує відновлення, який постраждав внаслідок ураганного вітру 29.08.2023 року.
2.5. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № квартал лісництво 2, по вул. Шкільна, в с. Нижні Гаї що потребує відновлення, який постраждав внаслідок ураганного вітру 29.08.2023 року.
2.6. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 80, по вул. Шкільна, в с. Нижні Гаї що потребує відновлення, який постраждав внаслідок ураганного вітру 29.08.2023 року.
2.7. Про внесення змін до Програми інформатизації «Цифрова Дрогобицька громада» на 2022 – 2024 роки (нова редакція), затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради від 14.09.2023 року № 1847

3. Питання освіти, культури, спорту.
3.1. Про надання звання “Почесний громадянин міста Дрогобича” .
3.2. Про внесення змін до рішення сесії «Про перейменування вулиць в Дрогобицькій міській територіальній громаді Дрогобицького району Львівської області» від 09.06.2022 № 1150

4. Питання майна громади.
4.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлової будівлі шляхом аукціону.
4.2. Про передачу на баланс управління культури та розвитку туризму
виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі та матеріальних цінностей.
4.3. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.
4.4. Про надання дозволу  на безкоштовну передачу матеріальних цінностей.
4.5. Про встановлення пільгової орендної плати за оренду комунального майна.
4.6. Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради.
4.7. Про затвердження звітів про незалежну оцінку об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронних аукціонів з умовами для продажу нежитлових будівель та приміщень.
4.8. Про затвердження передавального акту Добрівлянської сільської ради.
4.9. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.
4.10. Про надання дозволу на списання безнадійної дебіторської заборгованості.
4.11. Про затвердження Положення про тимчасове  користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності міст Дрогобича та Стебника під розміщення відкритих літніх майданчиків біля закладів громадського харчування.

5. Питання правового характеру.
5.1. Про внесення змін в рішення Дрогобицької міської ради від 25 травня 2023 року № 1637 «Про затвердження структури Дрогобицької міської ради, загальної чисельності».

6. Земельні питання.
6.1. Про відмову у продовженні договору оренди земельної ділянки, у включенні в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає для продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону), у включенні в перелік на викуп земельних ділянок, у передачі земельної ділянки у постійне користування, наданні дозволу на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, у внесенні змін у рішення, у затвердженні технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
6.2. Про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
6.3. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
6.4. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та про передачу в постійне користування земельної ділянки.
6.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
та передачу в оренду земельної ділянки.
6.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),  для будівництва та обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
6.7. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок.
6.8. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою по зміні цільового призначення земельних ділянок.
6.9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для колективного гаражного будівництва.
6.10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування.
6.11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
6.12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.
6.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для городництва.
6.14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
6.15. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
6.16. Про надання дозволу на розроблення  технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки Дрогобицької міської ради ТзОВ «Експрес-Дрофа».
6.17. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку .
6.18. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.
6.19. Про приймання земельних ділянок у комунальну власність Дрогобицької міської ради.
6.20. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки.
6.21. Про продовження договору про встановлення особистого строкового сервітуту.
6.22. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна.
6.23. Про розтермінування Славнику Я.Г., Кобилецькому Р.Л., Куцопею М.С.оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. Козловського, 2/1 в м. Дрогобич.
6.24. Про розтермінування ТзОВ «Тандем» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку та водне дзеркало-ставок на вул. І. Франка в м. Дрогобич.
6.25. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
6.26. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі  електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
6.27. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0027 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, вулиця Грушевського, кадастровий номер: 4610670500:01:016:0037 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) .
6.28. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, площею 0,0090 га, що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, вулиця Пантелеймона Куліша, кадастровий номер: 4610670500:01:005:0140 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
6.29. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
6.30. Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в оренду земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового  будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
6.31. Про затвердження матеріалів  проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаражу та передачу в оренду земельної ділянки.
6.32. Про надання в оренду земельних ділянок  під об’єктами нерухомого  майна.
6.33. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна на вул. 22 Січня, 38А в м. Дрогобичі .
6.34. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність під об’єктами нерухомого майна на пл. Злуки, 5/2 в м. Дрогобичі .
6.35. Про надання дозволу на зміну конфігурації земельної ділянки на вул. Самбірській в м. Дрогобичі.
6.36. Про продовження  договорів про встановлення особистого строкового сервітуту .
6.37. Про передачу в постійне користування земельних ділянок.

7. Питання житлово – комунального господарства.
7.1. Про затвердження програми капітального ремонту нежитлового приміщення площею 170 кв. м. на вул. Симоненка, 24 в м. Стебник Львівської області.

7.2. Про затвердження Програми «Перспективного розвитку системи водопостачання  Дрогобицької територіальної громади на 2023рік
7.3. Про передачу функцій замовника та проектно-кошторисної документації КП «Комунальник» ДМР.

8. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції

9. Про звіт першого заступника міського голови Р.Бейзика за період випробовування.
10. Про звіт першого заступника міського голови Р.Бейзика за період випробовування та звільнення із займаної посади.
11. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю. Кушлика за період випробовування.
12. Про звіт заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, гуманітарних та соціальних відносин Ю. Кушлика за період випробовування та звільнення із займаної помади.
13. Про звіт заступника міського голови  з комунальних питань В.Качмара за період випробовування.
14. Про звіт заступника міського голови з комунальних питань В.Качмара за період випробування та звільнення із займаної посади.
15. Про створення сервісного офісу у справах ветеранів  у комунальному закладі  «Дрогобицький культурно-освітній  центр імені Івана Франка»  Дрогобицької міської ради.
13. Про демонтаж комуністичної  символіки та складових  монументів, полеглим у Другій світовій війні  в селах Дрогобицької  міської територіальної громади.
14. Про прийняття звернення .

15. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту