№ 1906 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО“

15.08.2019 594

№ 1906 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків,  для учасників АТО“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
54 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 15.08.2019 року № 1906

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків,
для учасників АТО

Розглянувши клопотання учасників АТО про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 127 від 01.08.2019р.), керуючись статтями 12, 118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Атаманюку Олегу Ігоровичу, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 673 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 53).
1.2. Кундику Степану Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 861 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 29).
1.3. Фінагеєву Дмитру Андрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 705 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 30).
1.4. Студенту Михайлу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 895 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 32).
1.5. Антонову Вадиму Євгеновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 673 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 41).
1.6. Калямону Івану Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 781 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 31).
1.7. Герляку Миколі Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 674 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 54).
1.8. Саджениці Назарію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 671 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 42).
1.9. Стецишину Олегу Любомировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 696 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 40).
1.10. Фецяку Миколі Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 671 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 39).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту