№ 191 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік” (плюс додаток)

31.03.2016 430

№ 191 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2016 рік” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016 р. № 191

 

Про внесення змін до міського

бюджету м. Дрогобича на 2016 рік

 

Розглянувши лист департаменту міського господарства щодо виділення коштів та необхідності внесення змін до затверджених бюджетних призначень, керуючись п.23 ч. 1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:

 

  1. Внести зміни до видаткової частини, джерел фінансування, загального та спеціального фондів бюджету м. Дрогобича на 2016 рік, переліку об’єктів, фінансування яких проводиться за рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету (бюджету розвитку), згідно з додатками №№ 1, 2, 3.
  2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) внести відповідні зміни до розпису міського бюджету м.Дрогобича на 2016 рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський голова                                                                                               Т.Кучма

 

Додаток до рішення сесії

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту