№ 1915 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення розміру орендної плати за оренду комунального майна“

15.08.2019 566

№ 1915 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення розміру орендної плати за оренду комунального майна“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
54 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.08.2019 р. № 1915

Про встановлення розміру орендної
плати за оренду комунального майна

З метою наповнення надходжень від орендної плати за користування комунальним майном, розглянувши клопотання директора КП «Дрогобичтеплоенерго», врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 81 від 13.08.2019 року) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № __ від __.08.2018р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна”, в порядку статті 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Встановити орендну плату для орендаря ПрАТ «Київстар», якому надано право оренди комунального майна (частини димохідних труб), що перебувають на балансі КП «Дрогобичтеплоенерго» та знаходяться за адресами: м. Дрогобич, вул. Самбірська, 68/1 та вул. В. Великого,14 у розмірі 40 відсотків від вартості експертної оцінки комунального майна.
2. Виконання даного рішення доручити комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» (І. Хом’яку), відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Рососі).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту