№ 1919 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

02.11.2023 5253

№ 1919 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до  порядку денного  ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІIІ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 02.11.2023 року № 1919

Про внесення змін до порядку денного
ХLІІІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Внести зміни до  порядку  денного  ХLІІІ  сесії Дрогобицької міської ради, затвердженого рішенням від 26.10.2023 р. № 1900,  та доповнити такими питаннями:
1. Про затвердження Статуту КНП «Дрогобицька міська лікарня № 1» ДМР в новій редакції та передавального акту КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня» ДМР.
2. Про підтвердження дії підпункт 1.2. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 26.10.2023 року № 1912 “Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення  земельних  ділянок під  об’єктами нерухомого майна”.
Питання майна.
3. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Гайдамацька, буд. 2/1, площею 142,7 м. кв.
4. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, буд. 81/1, площею 406,7 м. кв.
5. Про затвердження звіту про незалежну оцінку об’єкту комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області та про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Трускавецька, буд. 20/2, площею 349,7 м. кв.
6. Про проведення електронного аукціону з умовами для продажу нежитлового приміщення за адресою: м. Стебник, вул. М. Грушевського, буд. 2, пл. 305,5 м. кв.

Земельні питання.
7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
8. Про надання в оренду земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна на вул. Грушевського, 138А в м. Дрогобичі.
9. Про припинення права користування земельною ділянкою та про надання в постійне користування земельної ділянки.
10.  Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у приватну власність.

 

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту