№ 192 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Положення про роботу комісії для розгляду питань щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення”

16.08.2019 541

№ 192 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Положення про роботу комісії для розгляду  питань щодо виплати грошової  компенсації за належні для  отримання жилі приміщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.08.2019 № 192

Про внесення змін до Положення
про роботу комісії для розгляду
питань щодо виплати грошової
компенсації за належні для
отримання жилі приміщення

На виконання міської Програми придбання житла для діячів культури з числа внутрішньо переміщених осіб на умовах співфінансування на 2019-2020 роки, яка затверджена рішенням Дрогобицької міської ради від 27 червня 2019 року № 1820, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Внести зміни до Положення про роботу комісії для розгляду питань щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, а саме, п. 2.1. доповнити підпунктом:
– «для діячів культури з числа внутрішньо переміщених осіб із значними заслугами в розвитку вітчизняної культурно-мистецької спадщини, місце проживання яких на день подання заяви на призначення адресної допомоги зареєстроване на території м. Дрогобича, та згідно із законодавством визнані такими, що потребують поліпшення житлових умов».
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В. Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту