№ 192 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження нової редакції положення «Про комісію з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради» та Порядку видачі дублікату свідоцтва про право власності на об’єкти нерухомого майна у разі втрати, крадіжки або пошкодження оригіналу документа.”

16.08.2017 677

№ 192 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про затвердження нової редакції положення «Про комісію з питань приватизації житла  при виконкомі Дрогобицької міської ради» та Порядку видачі дублікату свідоцтва про  право власності на об’єкти нерухомого майна  у разі втрати, крадіжки або пошкодження  оригіналу документа.”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.08.2017 № 192

Про затвердження нової редакції
положення «Про комісію з питань приватизації
житла при виконкомі Дрогобицької міської ради»
та Порядку видачі дублікату свідоцтва про
право власності на об’єкти нерухомого майна
у разі втрати, крадіжки або пошкодження
оригіналу документа.

З метою забезпечення якісного вирішення питань приватизації житла, керуючись ст. 8 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», Законом України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Постановою КМУ № 1127 від 25.12.2015 «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити нову редакцію положення «Про комісію з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради» згідно з додатком №1.
2. Затвердити склад комісії з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради згідно з додатком № 2.
3. Затвердити Порядок видачі дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна у разі втрати, крадіжки, або пошкодження оригіналу документа згідно з додатком №3.
4. Затвердити зразок дублікату свідоцтва про право власності на нерухоме майно згідно з додатком №4.
5. Вважати такими, що втратили чинність рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.05.2013 № 103 «Про внесення змін до положення «Про комісію з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради, про затвердження складу комісії з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради», рішення виконавчого комітету № 71 від 17.03.2016 «Про внесення змін у додаток до рішення виконавчого комітету від 16.05.2013 №103 щодо складу комісії з питань приватизації житла при виконкомі Дрогобицької міської ради», п. п. 1.5 п.1 рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради «Про утворення колегій, рад, комітетів та комісій при виконавчому комітеті міської ради» та додаток № 10 до цього рішення, а також інші рішення які стосувались порядку приватизації житла та видачі дублікатів свідоцтв про право власності.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дрогобицької міської ради, керуючого справами виконкому В. Коцюбу.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту