№ 1925 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на здійснення ексгумації“

12.09.2019 571

№ 1925 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу  на здійснення ексгумації“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.09.2019 року № 1925

Про надання дозволу
на здійснення ексгумації

Розглянувши звернення Комунального підприємства Львівської обласної ради з питань здійснення пошуку поховань учасників національно-визвольних змагань та жертв воєн, депортацій і політичних репресій «Доля», відповідно до вимог «Порядку та процедури реалізації на території м. Дрогобича робіт з пошуку, ексгумації, перепоховання останків жертв воєн та політичних репресій, впорядкування місць поховань та місць пам’яті», затвердженого розпорядженням міського голови від 14 березня 2019 р. №143-р, керуючись статтями 26 та 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 70 від 06.09.2019), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл Комунальному підприємству Львівської обласної ради з питань здійснення пошуку поховань учасників національно-визвольних змагань та жертв воєн, депортацій і політичних репресій «Доля» (С.Шеремета) на продовження пошукових робіт жертв політичних репресій на території саду монастиря Верховноапостольних Петра і Павла (вул. Стрийська, 3, м. Дрогобич), здійснення ексгумації і перепоховання віднайдених останків.
2. Контроль за виконання цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту