№ 1928 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у м. Дрогобич“

12.09.2019 542

№ 1928 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження переліку спеціальних земельних ділянок, відведених для організації  та провадження діяльності  із забезпечення  паркування транспортних засобів у м. Дрогобич“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.09.2019 року № 1928

Про затвердження переліку спеціальних
земельних ділянок, відведених для організації
та провадження діяльності із забезпечення
паркування транспортних засобів у м. Дрогобич

Відповідно до ст. 10 Податкового кодексу України, статей 28, 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», Податкового кодексу України, керуючись Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342 із змінами від 19.01.2011 № 27, з метою впорядкування нормативних актів міської ради у сфері паркування у місті, відповідно до чинного законодавства, та покращення умов безпеки руху пішоходів і автотранспорту, а також розвитку мережі платних місць паркування транспортних засобів у місті, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 77 від 29.08.2019 року), постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин протокол №____ від _______2019 року), міська рада вирішила:
1. Затвердити перелік спеціальних земельних ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів у м. Дрогобич, в межах проїжджої частини вулиці, дороги або тротуару відповідно до розробленого плану організації мобільності в центральній частині міста Дрогобича, згідно з додатком.
2. Уповноважити КП «Комбінат міського господарства» на влаштування та обслуговування майданчиків для платного паркування транспортних засобів на спеціально визначених земельних ділянках, а за необхідності, Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради організувати та провести у встановленому порядку конкурс, серед суб’єктів підприємницької діяльності, з визначення операторів паркування автотранспорту у м. Дрогобич з подальшим укладенням відповідних договорів з переможцями конкурсу.
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів) та першого заступника міського голови Германа І.М.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту