№ 193 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання земельних ділянок в межах історичного ареалу міста Дрогобича”

05.03.2021 1695

№ 193 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про  надання  земельних ділянок в межах історичного ареалу міста Дрогобича”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.03.2021 № 193

Про  надання
земельних ділянок
в межах історичного
ареалу міста Дрогобича

З метою збереження об’єктів культурної спадщини, для забезпечення дотримання вимог Закону України «Про охорону культурної спадщини», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 4 від 05.02.2021р.), керуючись ст.ст. 53, 54 Земельного кодексу України, ст.1, ч.1 ст.34 Закону України «Про охорону культурної спадщини», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Призупинити надання згоди на виготовлення документації із землеустрою на вільні земельні ділянки, які знаходяться в межах історичного ареалу міста Дрогобича до 31.12.2021р.
2. Виготовлення документації із землеустрою на земельні ділянки під об’єктами нерухомого майна (під житловими будинками та господарськими спорудами), які є у приватній власності громадян, та знаходяться в межах історичного ареалу міста Дрогобича, здійснювати з урахуванням Земельного кодексу України та Закону України «Про охорону культурної спадщини».
3. Фізичним та юридичним особам при здійсненні містобудівних, архітектурних, меліоративних, шляхових, земляних робіт в історичному ареалі міста дотримуватися вимог чинного законодавства України.
4. Всім землекористувачам та власникам земель на території міста Дрогобича дотримуватися особливого режиму використання земель історико-культурного призначення.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (С. Кулиняк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту