№ 193 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми соціально – економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2016 рік” (плюс додаток)

31.03.2016 462

№ 193 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до Програми соціально – економічного  та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2016 рік” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія  сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016 року № 193

 

Про внесення змін до Програми соціально

– економічного  та культурного розвитку

міст Дрогобича та Стебника на 2016 рік

 

З метою  проведення створення умов для сталого зростання економіки на засадах ринкових механізмів  з урахуванням державних пріоритетів, керуючись  п. 22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Доповнити пункт 3.1. «Аналіз діяльності житлово-комунального господарства» Програми соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2016 рік наступним абзацом::

Внести в статутний фонд КП «Дрогобичводоканал» кошти в сумі 50,0 тис. грн.;

Внести в статутний фонд КП «КМГ» кошти в сумі 200,0 тис. грн.;

Внести в статутний фонд КП «ЖЕО» кошти в сумі 660,0 тис. грн.;

  1. Затвердити програму «Здійснення Дрогобицькою міською радою  внесків до статутних капіталів  комунальних підприємств, установ та організацій» (додається).
  2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О.Савран) виділити кошти для реалізації заходів даної Програми в межах обсягу затвердженого бюджету на 2016 рік.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

 

Міський  голова                                                                                  Т. Кучма

Додаток до рішення сесії

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту