№ 1931 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича“

12.09.2019 602

№ 1931 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу щодо передачі в  оренду майна та встановлення  розміру плати за оренду майна  комунальної власності  територіальної   громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.09.2019 р. № 1931

Про надання дозволу щодо передачі в
оренду майна та встановлення
розміру плати за оренду майна
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 81 від 13.08.2019 р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлове приміщення комунальної власності, що знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 40,7 кв. м. ФОП Мікляшу Андрію Стефановичу, на період з 01.08.2019 р. до 31.07.2020 року.
1.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Мікляша А. С. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
2. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлове приміщення комунальної власності, що знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №3» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Трускавецька, 67, площею 2,0 кв. м. ФОП Бойчук А. В., на період з 01.09.2019 р. до 31.05.2022 року.
2.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Бойчук А. С. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
3. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
4. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту