№ 1936 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у поділі земельної ділянки“

12.09.2019 972

№ 1936 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у продовжені терміну дії рішення  Дрогобицької міської ради, у внесенні змін у рішення у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,   у затвердженні матеріалів з  виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок про відмову у включенні в перелік для продажу земельних ділянок  несільськогосподарського призначення, у поділі земельної ділянки“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 12.09.2019 року № 1936

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у продовжені терміну дії рішення
Дрогобицької міської ради,
у внесенні змін у рішення
у наданні дозволу на укладення строкового сервітуту,
у затвердженні матеріалів з
виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
про відмову у включенні
в перелік для продажу земельних ділянок
несільськогосподарського призначення,
у поділі земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 112 від 05.12.2018р., № 126 від 18.07.2019р., № 127 від 01.08.2019р., №128 від 08.08.2019р., № 129 від 22.08.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Кравців Марії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.2. Банясу Петру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.3. Копанській Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 975 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.4. Гриньків Оресті Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Копанській Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 75 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.6. Гнатику Івану Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Пастернаку Олегу Миколайовичу, прож. с. Добрівляни, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.8. Грабівській Ірині Онуфріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 162 кв.м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.9. Лучаку Миколі Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Греділю Степану Осиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 72 кв.м. на пров. Вокзальному, для будівництва індивідуального гаражу.
1.11. Греділю Андрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 72 кв.м. на пров. Вокзальному, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. ОК «Гаражно-будівельний кооператив «Орхідея» (Г. Лоб), земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуальних гаражів.
1.13. Третяк Надії Григорівні, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 651 кв.м. на вул. Завіжній (між буд. №23 і №25), для індивідуального садівництва.
1.14. Дужій Ельвірі Геннадіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 450 кв.м. на вул. Нагірна, для індивідуального садівництва.
1.15. Кубицькому Валентину Валентиновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 930 кв.м. на вул. Завіжній, для індивідуального садівництва.
1.16. Поясник Соломії Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
1.17. КП «Комбінат міського господарства» (С. Жирний), земельну ділянку орієнтовною площею 2500 кв.м. на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.
1.18. Петрушаку Руслану Любомировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 995 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Чабаненко Людмилі Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 647 кв.м. на вул. Стрийській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Якуцу Петру Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 44 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального гаражу.
1.21. Гайдуку Ярославу Ярославовичу, прож. смт. Меденичі, земельну ділянку орієнтовною площею 780 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Волошину Оресту Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. ПП «Бурова компанія «Надра» (Б. Шоп’як), земельну ділянку орієнтовною площею 1 га на вул. Проектна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.24. Слесю Олегу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 678 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл.№15), для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.25. Курус Оксані Юліанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 995 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл. №87), для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.26. Білинській Вікторії Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 62 кв.м. на вул. Грюнвальдській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.27. Німилович Ользі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Завіжній, для індивідуального садівництва.
1.28. Грицаю Тарасу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 649 кв.м. на вул. Наливайка (діл. №38), для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.29. Пляцко Марті Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд .
1.30. Момот Лідії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на пров. Ільницького, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.31. Кордиш Галині Стефанівні, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.32. Антоніку Степану Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 80 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.33. Гарбовській Мар’яні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 56 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд.
1.34. Ганусяк Людмилі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Нафтовиків, для індивідуального садівництва.
1.35. Вітошинській Тетяні Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв.м. на вул. Шептицького, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.36. Дяківу Зіновію Васильовичу, прож. с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 862 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.37. Хемич Даниїлі Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.38. Ляховенко Ользі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Кирило – Мефодіївська, для індивідуального садівництва.
1.39. Мельничуку Максиму Віталійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 24 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.40. Онишків Іванні Іванівні, прож. смт. Меденичі, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.41. Сидоряку Віктору Степановичу, прож. с. Смільна, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.42. Буднику Андрію Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.43. Слотило Руслані Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.44. Павлову Володимиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Холмській (діл№17), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.45. Гіньку Андрію Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 52 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.46. Артимовичу Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Шевченка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.47. Гурц Любові Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 160 кв.м. на вул. 22Січня, для індивідуального садівництва.
1.48. Гелетканич Світлані Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 112 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва і обслуговування паркінгів та автостоянок на землях житлової та громадської забудови.
1.49. Яхніву Володимиру Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.50. Яхнів Світлані Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.51.Мельник Оксані Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 818 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.52. Паращаку Володимиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 634 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл.№17), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.53. Бучковській Надії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 634 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл.№16), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.54. Савченку Ігорю Борисовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв.м. на вул. Трускавецькій, для обслуговування господарських будівель і споруд.
1.55. Сосяк Ірині Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Зварицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.56. Бойко Марії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.57. Нищаку Андрію Тарасовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.58. Ковалю Анатолію Орестовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 240 кв.м. на вул. Нафтовиків, для індивідуального садівництва.
1.59. Підвірному Олександру Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 608 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.60. Іванейко Галині Миронівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м. на вул. Іванишина, для городництва.
1.61. Періг Оксані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл.№6), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.62. Гузику Василю Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка (діл.№41), для будівництва і обслуговуваня житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.63. Даниловичу Ігорю Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 165 кв.м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
1.64. Худику Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку, для будівництва індивідуального гаражу.
1.65. Зваричу Миколі Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м. на вул. Завіжній, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.66. Бах-Бутрак Христині Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 18 кв.м. на вул. Лесі Українки, 5/3, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
1.67. Павлічку Андрію Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Рильського, для індивідуального садівництва.
1.68. Козак Галині Іванівні, Козаку Миколі Володимировичу, Козаку Миколі Миколайовичу, Лучечко Людмилі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1326 кв.м. на вул. Січових Стрільців, для індивідуального садівництва.
1.69. Старун Жанні Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл. №10), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.70. Магур Наталії Ігорівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 770 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.71. Курус Юлії Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 969 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл.№ 86), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.72. Нестер Марії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку, для індивідуального садівництва.
1.73. Продеусу Володимиру Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м. на вул. Наливайка (діл. №52), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.74. ОСББ «Гармонія-А» (В. Дацюк), земельну ділянку орієнтовною площею 810 кв.м. на вул. І. Франка, 7, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.75. Жгуті Ярославу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 672 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл. №9), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.76. Мельниковій Ірині Геннадіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.77. Женчаку Осипу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.78. Баландович Вікторії Зіновіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1066 кв.м. на вул. В. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.79. Кішку Олегу Адамовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 50 кв.м. на вул. Лесі Українки, для будівництва індивідуального гаражу.
1.80. Сигену Миколі Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.81. Пурію Віталію Даниловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.82. Лобовій Наталії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.83. Колодію Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.84. Худик Марії Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Трускавецькій (діл. № 60), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.85. Пінчак Ліліані Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1039 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.86. Андрусів Оксані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.87. Антоненко Галині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Горішня Брама, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.88. Мельнику Олександру Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Бориславській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.89. Цару Олександру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 192 кв.м. на вул. Жупна, для індивідуального садівництва.
1.90. Гриньків Оресті Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.91. Загірському Володимиру Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 6 кв.м. на вул. Бориславській.
1.92. Фецяку Назарію Руслановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв.м. на вул. Ольжича (між буд. №22 і №26), для індивідуального садівництва.
1.93. Ільчуку Олегу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Нафтовиків, для будівництва індивідуального гаражу.
1.94. Ляховенко Аллі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 350 кв.м. на вул. Нафтовиків, для індивідуального садівництва.
1.95. Мурин Софії Андріївні, прож. с. Велика Вільшаниця, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.96. Луцькому Івану Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.97. Міськовичу Володимиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 33 кв.м. на вул. Трускавецькій, для будівництва індивідуального гаражу.
1.98. Харламовій Олександрі Леонідівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.99. Жгуті Ярославу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 30 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.100. Яцуляк Галині Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 35 кв.м. на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.101. Дробіняку Євстахію Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., для індивідуального садівництва.
1.102. Дубовій Ірині Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 681 кв.м., на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.103. Грицай Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., на вул. Федьковича, для індивідуального садівництва.
1.104. Захарії Олександрі Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв.м., на 22 Січня, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.105. Чепілю Володимиру Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв.м., на вул. Шкльній 4/4, для будівництва індивідуального гаражу.
1.106. Мутці Ігорю Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 88 кв.м., на вул. Козловського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.107. Григорович Марії Михайлівні, прож. с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.108. Летнянчин Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.109. Заміщаку Дмитру Павловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 200 кв.м., на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва.
1.110. Чолавіну Ярославу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.111. Середі Оксані Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Трускавецькій, або на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.112. ПП «АТОЛ» (О. Бунь), земельну ділянку орієнтовною площею 63 кв.м. на вул. Війтівській Гора, 48, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.113. ПП «АТОЛ» (О. Бунь), земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул. Війтівській Гора, 48, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.114. ПП «АТОЛ» (О. Бунь), земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м. на вул. Війтівській Гора, 48, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
1.115. Калужнікову Едуарду Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку для індивідуального садівництва.
1.116. Бараняку Ігорю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., на вул. Трускавецькій, для індивідуального садівництва.
1.117. Штойко Любомирі Іванівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., в м. Дрогобич, для індивідуального садівництва.
1.118. Резник Олені Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м., на вул. Шептицького, для будівництва індивідуального гаражу.
1.119. Седляру Юрію Миколайовичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 952 кв.м., на вул. Винниченка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.120. Сененько Оксані Василівні, прож. с. Раневичі, земельну ділянку орієнтовною площею 634 кв.м., на вул. Трускавецькій (діл. №16), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.121. Олеярнику Любомиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.122. Венцу Олегу Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 72 кв.м. на пров. Вокзальному, для будівництва індивідуального гаражу.
1.123. Копанській Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 975 кв.м. на вул. Лішнянській. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.124. Добродомовій Наталії Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м. на вул. Богдана Хмельницького, для індивідуального садівництва.
1.125. Мариляк Надії Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.126. Ганусяку Йосифу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.127. Костишаку Василю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.128. Подоляк Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.128. Саприці Володимиру Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку на вул. Сахарова, для будівництва індивідуального гаражу.
1.129. Шабану Василю Гениковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.130. Гирович Марії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.131. Ігнацевичу Олександру Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Гайдамацькій, для індивідуального садівництва.
1.132. Ортинській Леонтії Теофілівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 311 кв. м. на вул. Пилипа Орлика, для індивідуального садівництва.
1.133. Костек Надії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 400 кв. м. на пров. Малому, для індивідуального садівництва.
1.134. Гринаку Михайлу Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 85 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва індивідуального гаражу.
1.135. Куваріній Надії Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв.м. на вул. Пилипа Орлика, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.
1.136. Леськіву Андрію Миколайовичу, прож. с. Биличі, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.137. Шабан Богдані Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв. м. на вул. Рильського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.138. Моторному Сергію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Сахарова, для індивідуального садівництва.
1.139. Пільку Олегу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Парковій, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у наданні в оренду земельної ділянки:
2.1. Самбірсько-Дрогобицькій Єпархії УГКЦ (Я. Приріз), земельну ділянку орієнтовною площею 25500 кв.м., на вул. Пилипа Орлика, для індивідуального садівництва.
2.2. Мацигіну Ігорю Любомировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1500 кв.м., на вул. Грушевського, для іншої житлової забудови.
3. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
3.1. Ковалю Петру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, відмовити у внесенні зміни в підпункт 1.21. пункту 1 рішення Дрогобицької міської ради від 23.09.2019 року № 399 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок».
4. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
4.1. Рудак Марії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 427 кв. м. на вул. І. Франка, 103/3, кадастровий номер 4610600000:01:010:0214, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
5. Відмовити у наданні дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми громадянам:
5.1 Скурчанській Лесі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 42 кв.м. на вул. Стрийській, для розміщення малої архітектурної форми.
5.2. Равлів Василисі Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Стрийській, для розміщення малої архітектурної форми.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту