№ 194 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки між вул. Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним”

05.03.2021 1711

№ 194 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки між вул. Грабовського,  Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.03.2021 № 194

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки між вул. Грабовського,
Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним

Розглянувши службову записку відділу оренди та приватизації комунального майна про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від _______ 2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки:
1.1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради, земельну ділянку орієнтовною площею 10 га між вул. Грабовського, Самбірською, Лішнянською та пров. Тепличним, з цільовим призначення – землі запасу.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (С. Кулиняк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту