№ 194 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін та доповнень до статуту Комунального Підприємства «Житлово – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради”

31.03.2016 552

№ 194 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін та доповнень до статуту Комунального Підприємства «Житлово  – експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА РАДА

VШ сесія VII скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня  2016 року  № 194

 

Про внесення змін та доповнень

до статуту Комунального Підприємства

«Житлово  – експлуатаційне об’єднання»

Дрогобицької  міської ради

 

З метою приведення комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради, на виконання рішення сесії сьомого скликання №                                          «Про внесення змін до міського бюджету  м. Дрогобича на 2016 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля,  транспорту та зв’язку ( протокол № ____ від ______________2016 року), керуючись Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

  1. Внести зміни та доповнення до статуту комунального підприємства

«Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради  згідно з додатком.

  1. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Дрогобицької міської ради (О.Є.Майданюк) звернутись у встановленому Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців» порядку до державного реєстратора виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для проведення державної реєстрації змін та доповнень до статуту комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради.

  1. Проведення державної реєстрації змін та доповнень до статуту комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради провести безкоштовно.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Т.Демко).

 

Міський голова                                                                                     Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту