№ 195 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми соціальної підтримки сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах на період до 2018 року” (плюс додаток)

31.03.2016 541

№ 195 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми соціальної підтримки сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах на період до 2018 року” (плюс додаток)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

     VШ сесія  сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016 року №195

 

Про затвердження Програми 

соціальної підтримки сімей та осіб,

які опинилися в складних життєвих

обставинах на період до 2018 року

 

З метою підвищення соціальної підтримки сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, відповідно до Закону України від 21.06.2001 № 2558-ІІІ «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 29.12.2009 № 4569 «Про затвердження Примірного галузевого стандарту надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення  (від____________2016 р. №____ ),  керуючись п.22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

  1. Затвердити Програму соціальної підтримки сімей та осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах на період до 2018 року Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (додається).
  2. Виконання даного рішення покласти на директора Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (О. Матчишин).
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

 

Міський голова                                                                                         Т.Кучма

Додаток до рішення сесії

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту