№ 196 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з розгляду звернень громадян щодо надання їм права безкоштовного проїзду на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі“

03.04.2019 358

№ 196 Розпорядження міського голови “Про утворення комісії з розгляду звернень громадян  щодо надання їм права безкоштовного  проїзду на автобусних маршрутах  загального користування у м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 3 квітня 2019 року № 196-р

Про утворення комісії
з розгляду звернень громадян
щодо надання їм права безкоштовного
проїзду на автобусних маршрутах
загального користування у м. Дрогобичі

Керуючись рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 19 березня 2019 року № 72 «Про внесення змін до додатку в рішення виконавчого комітету від 20 листопада 2018 року № 280», на виконання доручення міського голови від 25 березня 2019 року № 40 та відповідно до п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити склад комісії з розгляду звернень громадян щодо надання їм права безкоштовного проїзду на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі (за зверненням громадян та на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї) згідно з додатком №1.
2. Затвердити Положення про комісію з розгляду звернень громадян щодо надання їм права безкоштовного проїзду на автобусних маршрутах загального користування у м. Дрогобичі згідно з додатком №2.
3. Відділу економіки виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Т.Бачинський) забезпечити інформування перевізників, незалежно від форми власності, з якими укладено договори перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування м. Дрогобич, для виконання ними даного розпорядження.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту