№ 196 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про утворення Комісії з питань формування потреби розподілу коштів субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа”

16.08.2019 560

№ 196 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про утворення Комісії з питань формування потреби розподілу коштів субвенції з державного бюджету  на проектні, будівельно-ремонтні роботи,  придбання житла та приміщень для розвитку  сімейних та інших форм виховання, наближених  до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування,  осіб з їх числа”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 16.08.2019 № 196

Про утворення Комісії з питань формування потреби
розподілу коштів субвенції з державного бюджету
на проектні, будівельно-ремонтні роботи,
придбання житла та приміщень для розвитку
сімейних та інших форм виховання, наближених
до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт,
дітей, позбавлених батьківського піклування,
осіб з їх числа

З метою реалізації державної політики з питань захисту житлових прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, враховуючи розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 09.08.2019 №852/0/5-19 «Про створення Комісії з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», відповідно до Сімейного кодексу України, Житлового кодексу Української РСР, законів України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про житловий фонд соціального призначення», Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 №877 (зі змінами), керуючись пп. 4 п. б ч.1 ст. 34, ч. 6 ст.59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Утворити Комісію питань формування потреби розподілу коштів субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і затвердити її склад згідно з додатком.
2. Затвердити Положення про Комісію питань формування потреби розподілу коштів субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що додається.
3. Контроль за виконанням розпорядження даного розпорядження покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту