№ 1967 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення пам’ятної дошки Ісику Івану Васильовичу“

19.09.2019 660

№ 1967 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення пам’ятної дошки Ісику Івану Васильовичу“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
55 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19 вересня 2019 року № 1967

Про встановлення пам’ятної
дошки Ісику Івану Васильовичу

З метою належного вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на сході України, розглянувши звернення Дрогобицької спеціалізовано школи І-Ш ступенів № 2, керуючись ст..26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні” та ”Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотацій них дощок у місті Дрогобичі”, затвердженим рішенням сесії від 25.02.2013 р № 1149, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 68 від 25.07.2019), міська рада вирішила:
1. Встановити на фасаді Дрогобицької спеціалізовано школи І-Ш ступенів № 2 меморіальну дошку загиблому при виконанні службово-бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції дрогобичанину Ісику Івану Васильовичу (посмертно), відповідно до викладеного тексту у додатку цього рішення.
2. КП ”Комбінат міського господарства” (С.Жирний) виконати комплекс заходів по виготовленню та встановленню зазначеної меморіальної дошки.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) виконати комплекс заходів по відкриттю меморіальної дошки на фасаді будівлі ЗОШ № 2.
4. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) провести облік та реєстр пам’ятної дошки зазначеної у п.1 цього рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту