№ 1974 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича“

03.10.2019 662

№ 1974 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду майна комунальної власності   територіальної  громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
56 позачергова сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 03.10.2019 р. № 1974

Про передачу в оренду
майна комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання Народного депутата України Саламахи О. І., врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 19.09.2019 р. № 83), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати в оренду нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, пл. Ринок, 1, площею 24,8 кв. м. Народному депутату України Саламасі Оресту Ігоровичу для використання під громадську приймальню, терміном на 1 рік.
1.1. Розрахунок орендної плати для Народного депутата України Саламахи О. І. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року, у розмірі 1,00 грн. без ПДВ в рік.
2. Зобов’язати орендаря, зазначеному у даному рішенні, протягом 1-го місяця, укласти договір оренди, здійснити страхування нежитлового приміщення, забезпечити утримання нежитлового приміщення відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
3. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту