№ 198 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення комісії з перевірки стану будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга»”

08.09.2016 626

№ 198 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про створення комісії з перевірки стану будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій  в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 08.09.2016 № 198

Про створення комісії з перевірки стану
будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою
ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич
Львівської області. Перша черга»

В зв’язку з виділенням бюджетних коштів на 2016 рік по об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга», згідно з рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 28 січня 2016р. № 87 про виділення з місцевого бюджету коштів в сумі 312 000,00 грн. та розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації від 27 липня № 437 про виділення з обласного бюджету коштів в сумі 1 500 000,00 грн., на виконання Закону України «Про здійснення державних закупівель» № 1197-VII від 10.04.2014 року КП «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради проведені 22.08.2016року конкурсні торги на закупівлю робіт по об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга», керуючись пп.1 п.а ч.1 ст.31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Створити комісію з перевірки стану будівництва об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» в період з жовтня 2015р. по серпень 2016р. у складі:
– О.Дукаса – заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань, голови комісії.
Членів комісії:
– В.Тюски – депутата міської ради ( за згодою);
– О.Дацюка – депутата міської ради ( за згодою);
– П.Сушка – начальника управління освіти виконавчих органів ДМР;
– В.Лесика – директора ЗОШ № 5 ;
– З.Кваснія – головного спеціаліста оргвідділу ;
– В.Бохонка – начальника КП «УКБ» Дрогобицької міської ради ;
– І.Дудича – старшого інженера КП «УКБ» Дрогобицької міської ради.
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради звернутися до керівництва Головного управління поліції у Львівській області про залучення до роботи комісії представника підрядної організації ТзОВ «Львівський будівельний холдинг», слідчого СУ ГУ Національної поліції у Львівській області Миджин М.І. у зв’язку з відкритим кримінальним провадженням №4201514/19000002 по об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» .
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П.Сушко) як балансоутримувача та Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» Дрогобицької міської ради (В. Бохонок) як замовника робіт по об’єкту «Реконструкція з прибудовою ЗОШ№ 5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» забезпечити вирішення організаційних питань з забезпечення роботи комісії.
4. Комісії (О.Дукас) до 14.09.2016 провести відеофіксовану перевірку стану виконання будівельних робіт на об’єкті «Реконструкція з прибудовою ЗОШ №5 на вул. Зварицькій в м. Дрогобич Львівської області. Перша черга» та встановити перелік і кількість виявлених в приміщеннях об’єкту реконструкції невикористаних будівельних матеріалів, будівельного обладнання та інструментів, технологічного обладнання, меблів, інвентаря .
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І.Германа.

Міський голова                                                                       Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту