№ 1980 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до договору “Про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів”“

17.10.2019 646

№ 1980 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін до договору “Про співробітництво  територіальних громад у формі реалізації спільних проектів”“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
57 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від 17.10.2019 року № 1980

Про внесення змін до договору
“Про співробітництво
територіальних громад
у формі реалізації спільних проектів”

З метою сприяння реалізації стратегії розвитку міста Дрогобича, враховуючи наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №233 від 27.08.2014 «Про затвердження Примірних форм договорів про співробітництво територіальних громад», відповідно до статті 9 Закону України “Про співробітництво територіальних громад”, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 95 від 10.ю10.2019 року) та постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ___ від _____________ 2019 року) і керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Внести зміни в рішення № 1876 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження договору “Про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів” та затвердити в новій редакції текст договіру про співробітництво територіальних громад м.Дрогобича та Меденицької ОТГ у формі реалізації спільних проектів (Проект додається).
2. Уповноважити міського голову м.Дрогобича укласти (підписати) договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів з Меденицькою ОТГ.
3. Моніторинг та організацію виконання Договору покласти на комунальну установу «Інститут міста Дрогобича».
4. Фінансовому управлінню врахувати бюджетні запити КУ «Інститут міста Дрогобича» на реалізацію договору про співробітництво територіальних громад м.Дрогобича та Меденицької ОТГ у формі реалізації спільних проектів у межах граничного обсягу видатків, доведеного головному розпоряднику коштів.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту