№ 1986 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна, встановлення розміру плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича та внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради“

17.10.2019 704

№ 1986 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна, встановлення  розміру плати за оренду майна комунальної власності   територіальної  громади м. Дрогобича та внесення змін  у рішення сесії Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
57 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 17.10.2019 р. № 1986

Про передачу в оренду, надання дозволу
щодо передачі в оренду майна, встановлення
розміру плати за оренду майна комунальної власності
територіальної громади м. Дрогобича та внесення змін
у рішення сесії Дрогобицької міської ради

Розглянувши клопотання фізичних та юридичних осіб, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 04.09.2019 р. № 82, протокол від 19.09.2019 р. № 83, протокол від 03.10.2019 р. № 84), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, міська рада вирішила:
1. Комунальному некомерційному підприємству «Дрогобицький пологовий будинок» Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького,7, площею 60,8 м2 комунальному підприємству «Міжлікарняна аптека №120» для діяльності для розміщення аптеки, терміном до 31.12.2019 р.
1.1. Розрахунок орендної плати для КП «Міжлікарняна аптека №120» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
2. Комунальному Закладу Дрогобицької міської ради Заслуженому Прикарпатському Ансамблю пісні та танцю України «Верховина» надати дозвіл на продовження договору нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходяться на балансі з ФОП Дащаковським М. З., терміном на 35 місяців.
2.1. Розрахунок орендної плати для ФОП Дащаковського М. З. здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року. Розмір орендної плати не може бути меншим, ніж у попередньому договорі.
3. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в погодинну оренду спортивний зал у ЗОШ №16, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич вул. М.Грушевського, 136, НГО Центральній школі БОЙОВОГО ГОПАКА, терміном на 1 рік.
3.1. Розрахунок орендної плати для НГО Центральній школі БОЙОВОГО ГОПАКА встановити у розмірі 10,0 грн. з ПДВ за 1 год.
4. Внести зміни до п. 6 рішення сесії Дрогобицької міської ради від 06.08.2019 р. № 1870 «Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру орендної плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича», а саме:
– у зв’язку з уточненням площі оренди, змінити площу з 186,43 кв. м. площу 231,3 кв. м.
5. Внести зміни до п. 1 рішення сесії Дрогобицької міської ради від 28.02.2019 р. № 1625 «Про передачу в оренду нежитлових приміщень та встановлення розміру плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича», а саме:
– продовжити термін дії рішення на з місяці та у зв’язку з уточненням площі, змінити площу орендованого приміщення на 61,2 кв. м.
6. Внести зміни до п. 4 рішення сесії Дрогобицької міської ради від 23.04.2019 р. № 1726 «Про передачу в оренду, надання дозволу щодо передачі в оренду майна та встановлення розміру орендної плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича», а саме:
– продовжити термін дії рішення на з місяці та у зв’язку з уточненням площі, змінити площу орендованого приміщення на 404,0 кв. м.
7. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, протягом 3-х місяців укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, згідно виготовленої технічної документації, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглої території відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
8. Виконання даного рішення доручити відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Рососі), відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради (П. Сушку), відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чубі), КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР (Хом’яку І. М.).
9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлика).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту