№ 2000 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”

22.10.2019 734

№ 2000 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
57 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 22.10.2019 року № 2000

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши заяви фізичних та юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 130 від 05.09.2019р. № 131 від 18.09.2018 р.) керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії:
1.1. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 4500 кв. м. на вул. Трускавецькій, 114/1, (ПС-35/6кВ №5), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.2. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 1452 кв. м. на вул. 22 Січня, 109/1, (ПС-35/6кВ №69), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.3. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 3169 кв. м. на пров. Тепличному, 7, (ПС-110/35/6кВ №90), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.4. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 12135 кв. м. на вул. М.Тураша, 15/1, (ПС-110/35/6кВ №20), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.5. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 14343 кв. м. на вул. Нафтовиків, 5/1, (ПС-110/35/6кВ №21), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.6. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 74 кв. м. на вул. Байди, 4/1, (ЗТП-27), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.7. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 76 кв. м. на вул. В.Великого, 56/1, (ЗТП-31), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.8. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 83 кв. м. на вул. Т. Шевченка, 22/1, (ЗТП-2), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.9. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 330 кв. м. на вул. Коновальця, 15/5, (РП-8), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.10. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 59 кв. м. на вул. Трускавецькій, 91/4, (ЗТП-16), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.11. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 102 кв. м. на вул. С.Стрільців, 22/1, (ЗТП-73), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.12. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 162 кв. м. на вул. Борислвській, 51/2, (РП-3), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.13. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 89 кв. м. на вул. П.Орлика, 6/1, (ЗТП-22), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.14. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 125 кв. м. на вул. Будівельній, 1/1, (ЗТП-5), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.15. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 133 кв. м. на вул. Грюндвальській, 1/1, (ЗТП-49), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.16. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 195 кв. м. на вул. Самбірській, 62/1, (РП-7), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.17. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 74 кв. м. на вул. Гайдамацькій, 3/1, (ЗТП-64), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.18. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 116 кв. м. на вул. М. Грушевського, 81/3, (ЗТП-32), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.19. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 116 кв. м. на вул. Трускавецькій, 48/1, (ЗТП-23), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.20. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 142 кв. м. на вул. В.Стуса, 40-Б, (ЗТП-137), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.21. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 94 кв. м. на вул. Стрийській, 238/1, (ЗТП-55), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.22. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 55 кв. м. на вул. Самбірській, 29/1, (ЗТП-29), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.23. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 199 кв. м. на вул. Раневицькій, 3/1, (ЗТП-42/РП-2), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.24. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 91 кв. м. на вул. Музичній, 3/1, (ЗТП-36), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.25. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 71 кв. м. на вул. Самбірській, 81/1, (ЗТП-18), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.26. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 68 кв. м. на вул. Лесі Українки, 41/1, (ЗТП-10), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.27. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 53 кв. м. на вул. В. Стефаника, 1, (ЗТП-41), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.28. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 89 кв. м. на вул. В.Великого, 94/1, (ЗТП-28), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.29. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 66 кв. м. на вул. Солоний Ставок, 27, (ЗТП-7), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.30. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 119 кв. м. на вул. О.Пушкіна, 20/1, (ЗТП-48), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.31. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 90 кв. м. на вул. Кн.Ольги, 10/2, (ЗТП-34), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.32. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 51 кв. м. на вул. Горішня Брама, 183/1, (ЗТП-57), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.33. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 135 кв. м. на вул. Спортивній, 2/1, (ЗТП-71), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.34. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 92 кв. м. на вул. Трускавецькій, 67/1, (ЗТП-25), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.35. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 133 кв. м. на вул. Лесі Українки,74/1, (ЗТП-61), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.36. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 54 кв. м. на вул. Індустріальній, 1/1, (ЗТП-63), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.37. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 54 кв. м. на вул. Сахарова, 1/3, (ЗТП-104), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.38. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 127 кв. м. на вул. Самбірській, 92/3, (ЗТП-132), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.39. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 93 кв. м. на вул. П.Орлика, 107/4, (ЗТП-20), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.40. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 123 кв. м. на вул. Стрийській, 103/5, (ЗТП-76), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.41. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 131 кв. м. на вул. Самбірській, 86/3, (ЗТП-87), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.42. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 135 кв. м. на вул. Кн.Ольги, 1/1, (ЗТП-89), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.43. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 132 кв. м. на вул. Будівельній, 19/2, (ЗТП-72), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.44. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 135 кв. м. на вул. Чорновола, 8/1, (ЗТП-88), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.45. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 118 кв. м. на вул. Шкільній, 8/1, (ЗТП-84), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.46. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв. м. на вул. В.Великого, 3/1, (ЗТП-93), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.47. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 104 кв. м. на вул. М.Грушевського, 58/3, (ЗТП-77), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.48. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 123 кв. м. на вул. Трускавецькій, 77, (ЗТП-95), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.49. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 126 кв. м. на вул. Індустріальній, 1/2, (ЗТП-53), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.50. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 132 кв. м. на вул. Самбірській, 74/4, (ЗТП-131), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.51. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 138 кв. м. на вул. П.Орлика, 15/4, (ЗТП-96), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.52. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 130 кв. м. на вул. Індустріальній, 5/1, (ЗТП-79), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.53. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 68 кв. м. на вул. Ріпницькій, 14/5, (ЗТП-14), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.54. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 46 кв. м. на вул. Д.Галицького, 25/1, (ЗТП-15), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.55. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 105 кв. м. на вул. А.Міцкевича, 9/1, (ЗТП-124), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.56. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 53 кв. м. на вул. Раневицькій, 14/3, (ЗТП-122), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.57. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 63 кв. м. на вул. Т.Шевсенка, 29/3, (ЗТП-1), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.58. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв. м. на вул. П.Сагайдачного, 66/1, (ЗТП-11), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.59. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 49 кв. м. на вул. В.Гора, 48/3, (ЗТП-91), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.60. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 89 кв. м. на вул. М.Грушевського, 42/5, (ЗТП-21), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.61. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 129 кв. м. на вул. Лесі Українки, 13/3, (ЗТП-103), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.62. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 136 кв. м. на вул. Самбірській, 108/6, (ЗТП-147), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.63. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 133 кв. м. на вул. Сагайдачного, 65/4, (ЗТП-125), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.64. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 116 кв. м. на вул. Коновальця, 3/1, (ЗТП-134), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.65. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 46 кв. м. на вул. М.Грушевського, 4/1, (ЗТП-12), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.66. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 103 кв. м. на вул. Бруно Шульца, 18/1, (ЗТП-140), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.67. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 115 кв. м. на вул. Грушевського, 148/2, (ЗТП-123), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.68. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 149 кв. м. на вул. Шептицького, 9/1, (ЗТП-107), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.69. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 129 кв. м. на вул. Коновальця, 7/8, (ЗТП-144), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.70. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 107 кв. м. на вул. Грушевського, 77/3, (ЗТП-33), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.71. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 123 кв. м. на вул. Симоненка, 6/1, (ЗТП-116), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.72. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 156 кв. м. на вул. Лесі Українки, 13/2, (ЗТП-128), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.73. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 114 кв. м. на вул. Грушевського, 146/1, (ЗТП-75), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.74. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 84 кв. м. на вул. Купальській, 1/1, (ЗТП-46), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.75. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 113 кв. м. на вул. В.Великого, 96/1, (ЗТП-141), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.76. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 107 кв. м. на вул. Підвалля, 10/1, (ЗТП-8), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.77. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 103 кв. м. на вул. Старицького, 31/1, (ЗТП-148), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.78. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 145 кв. м. на вул. Шептицького, 16-А, (ЗТП-118), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.79. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 120 кв. м. на вул. П.Орлика, 20/4, (ЗТП-35), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.80. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 88 кв. м. на вул. В.Великого, 28/1, (ЗТП-3), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.81. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 3169 кв. м. на пров. Тепличному, 7, (ПС-110/35/6кВ №90), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
1.82. Приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» (Р. Іванців), земельну ділянку орієнтовною площею 137 кв. м. на вул. Гайдамацькій, 5/1, (ЗТП-56), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних, допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури та їх обслуговування:
2.1. Комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (А. Радловський), земельну ділянку орієнтовною площею 123 кв. м. на вул. Чорновола, 17, для розміщення та експлуатації основних, підсобних, допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури та їх обслуговування.
3. Юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту