№ 201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призупинення надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства у населених пунктах, які увійшли до Дрогобицької міської ради”

05.03.2021 1853

№ 201 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про призупинення надання  дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення  земельних ділянок та технічної  документації із землеустрою щодо  встановлення меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського  господарства у населених пунктах,  які увійшли до Дрогобицької  міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05.03.2021 № 201

Про призупинення надання
дозволу на розроблення проектів
землеустрою щодо відведення
земельних ділянок та технічної
документації із землеустрою щодо
встановлення меж земельної
ділянки в натурі (на місцевості)
для ведення особистого селянського
господарства у населених пунктах,
які увійшли до Дрогобицької
міської ради

З метою впорядкування розгляду звернень громадян щодо надання земель сільськогосподарського призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 4 від 05.02.2021р. та № 5 від 12.02.2021р.), керуючись ст. 26 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», і відповідно до п. 34 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а:
1. Призупинити надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам на вільні земельні ділянки на території населених пунктів, які увійшли до Дрогобицької міської ради із числа земель сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства (крім земельної частки (паю) на строк до 31.12.2021р.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (С. Кулиняк).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту