№ 2015 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) на зовнішній поверхні будівлі або споруди в м. Дрогобичі”

19.11.2019 826

№ 2015 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Порядку розміщення  малих архітектурних форм (вивісок)  на зовнішній поверхні будівлі або споруди в  м. Дрогобичі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.11. 2019 року № 2015

Про затвердження Порядку розміщення
малих архітектурних форм (вивісок)
на зовнішній поверхні будівлі або споруди в
м. Дрогобичі

З метою встановлення цілісності естетичної організації міського середовища, впорядкування, регулювання та контролю за розміщенням вивісок у м. Дрогобичі, враховуючи протокол проведення громадських слухань щодо порядку встановлення вивісок у місті Дрогобичі від 19.03.2019, рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № 80 від 30.10.2019 року), комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 72 від 30.10.2019 року), комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № ___ від _____________ 2019 року), відповідно до Правил благоустрою і утримання територій м. Дрогобича, затверджених рішенням міської ради від 25.10.2013 № 1151, Положення про порядок розміщення зовнішньої реклами в місті Дрогобичі, затвердженого рішенням виконкому Дрогобицької міської ради від 21.02.2019 № 45, керуючись Законами України “Про рекламу”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про охорону культурної спадщини” та п.44 ч.1 ст.26 Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Порядок розміщення малих архітектурних форм (вивісок) на зовнішній поверхні будівлі або споруди в м. Дрогобичі.
2. Зобов’язати підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, а також фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, привести у відповідність до вимог Порядку існуючі вивіски в термін до 31 листопада 2020 року.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на Постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (голова – А. Янів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту