№ 2022 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про безкоштовну передачу матеріальних цінностей”

19.11.2019 679

№ 2022 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про безкоштовну передачу  матеріальних  цінностей”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.11.2019 № 2022

Про безкоштовну передачу
матеріальних цінностей

Розглянувши клопотання начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанська), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 85 від 31.10.2019 р.), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобич відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради а, згідно з додатком №2.
3. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на безкоштовну передачу матеріальних цінностей на баланс КУ «Інститут міста Дрогобича», згідно з додатком №3.
4. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради створити комісію з безкоштовної передачі матеріальних цінностей та провести передачу згідно з діючим законодавством.
5. Виконання даного рішення доручити відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М.Оршанська).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту