№ 2023 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про прийняття на баланс виконавчого комітету Дрогобицької міської ради комп’ютерного обладнання з балансу ЛОДА з державної у комунальну власність”

19.11.2019 707

№ 2023 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про прийняття на баланс виконавчого  комітету Дрогобицької міської ради комп’ютерного обладнання з балансу ЛОДА з державної  у комунальну власність”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.11.2019 р. № 2023

Про прийняття на баланс виконавчого
комітету Дрогобицької міської ради
комп’ютерного обладнання з балансу
ЛОДА з державної у комунальну власність

Розглянувши лист Львівської обласної державної адміністрації від 16.10.2019 №5/33-783/0/2-19, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 85 від 31.10.2019 р.), керуючись п.51 ч.1.ст. 26, ч.1 ст.59, ч.2 ст.60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.3, 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», міська рада вирішила:
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради безоплатно прийняти на баланс від Львівської обласної державної адміністрації комп’ютерне обладнання, яке перебуває у користуванні виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, з державної у комунальну власність згідно з додатком.
2. Приймання – передачу комп’ютерного обладнання провести відповідно до чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту