№ 2024 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на списання основних засобів”

19.11.2019 755

№ 2024 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу  на списання основних засобів”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.11.2019 р. № 2024

Про надання дозволу
на списання основних засобів

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чуби), начальника фінансового управління Дрогобицької міської ради (О. Савран), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол від 03.10.2019 р. № 84, протокол від 31.10.2019 р. № 85), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №5» ДМР та вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №1.
2. Надати дозвіл відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради на списання основних засобів, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР та вичерпали свій ресурс і не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №2.
3. Надати дозвіл фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради на списання основних засобів і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №3.
4. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на списання основних засобів і вичерпали свій ресурс та не придатні для подальшого використання, згідно з додатком №4.
5. Виконання даного рішення доручити відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В.Чубі), фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран), виконавчому комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанській).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту