№ 2040 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок по зміні їх цільового призначення “

19.11.2019 701

№ 2040 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок по зміні їх цільового призначення “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19.11.2019 року № 2040

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок по зміні їх цільового
призначення

Розглянувши клопотання Мельничина Володимира Теодоровича про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 132 від 07.10.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по зміні її цільового призначення, із земель для городництва у землі для індивідуального садівництва:
1.1. Мельничину Володимиру Теодоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Грабовського, із земель для городництва у землі для індивідуального садівництва.
2. Фізичній особі, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту