№ 2043 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін в Програму технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича на 2019 рік”

19.11.2019 830

№ 2043 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про внесення змін в Програму технічного і  фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича   на 2019 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
58 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 19.11.2019 № 2043

Про внесення змін в Програму технічного і
фінансового забезпечення, удосконалення
та розвитку системи централізованого
оповіщення і зв’язку міст Дрогобича
на 2019 рік

З метою реалізації державної політики, спрямованої на створення умов для забезпечення безпеки населення і територій, підвищення рівня їх захисту від впливу шкідливих природних, техногенних та екологічних факторів за рахунок підвищення ефективності функціонування системи оповіщення та інформування враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 06.11.2019 № 97), керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Внести зміни в “Програму технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку міст Дрогобича та Стебника на 2019 рік” згідно з додатком 1.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування програми у межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2019 рік.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення (М. Летнянчин).
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту