№ 206 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на розгляд справ про адміністративні правопорушення”

15.06.2021 1676

№ 206 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання повноважень на  розгляд справ про адміністративні правопорушення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.06.2021 № 206

Про надання повноважень на
розгляд справ про адміністративні
правопорушення

На виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху» враховуючи Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області», відповідно до ст. 6 Закону України «Про дорожній рух», ст. 219, п. 2 ч. 1 ст. 255, ст. ст. 2791-2794, 2654 Кодексу України про адміністративні правопорушення, з метою реалізації Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» та організації заходів з безпеки дорожнього руху, забезпечення притягнення до адміністративної відповідальності осіб, що порушують правила зупинки, стоянки, паркування, здійснення тимчасового затримання транспортних засобів і контролю за розміщенням, функціонуванням та обладнанням майданчиків для паркування на території Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись пп. 71 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1.Уповноважити посадових осіб місцевого самоврядування – начальника відділу, інспектора з паркування та благоустрою; головного спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою; спеціаліста, інспектора з паркування та благоустрою відділу безпеки та контролю департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради у межах населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади:
1.1. Складати протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
1.2. Розглядати справи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1, ч. 3, ч. 7 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, у частині порушень правил зупинки, стоянки транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису), ч. 1 – ч. 5, ч. 8 ст. 1521 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
1.3. Здійснювати тимчасове затримання транспортних засобів у випадках, передбачених ст. 2654 Кодексу України про адміністративні правопорушення та відповідно до Порядку тимчасового затримання інспекторами з паркування транспортних засобів та їх зберігання, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.11.2018 № 990.
2. Рішення виконавчого комітету «Про надання повноважень на розгляд справ про адміністративні правопорушення» від 16.02.2021 № 53 вважати таким, що втратило чинність.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань Р. Москалика.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту