№ 2078 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статутів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я м.м. Дрогобича та Стебника у новій редакції”

05.12.2019 799

№ 2078 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статутів  комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я м.м. Дрогобича  та Стебника у новій редакції”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 5 грудня 2019 року № 2078

Про затвердження статутів
комунальних некомерційних підприємств
охорони здоров’я м.м. Дрогобича
та Стебника у новій редакції

З метою створення умов для забезпечення реалізації на території м.м. Дрогобича і Стебника державної політики з реформування сфери охорони здоров’я, у зв’язку із затвердженням змін до Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників. Випуск 78 «Охорона здоров’я», згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я України №1977 від 31.10.2018, та необхідністю приведення формулювання посад керівників комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я у відповідність до вимог чинного законодавства, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 75 від03.12.2019), відповідно до ст.16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити статути наступних комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я у новій редакції:
1.1. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня № 1» Дрогобицької міської ради (додається).
1.2. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня № 3» Дрогобицької міської ради (додається).
1.3. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицький міський пологовий будинок» Дрогобицької міської ради (додається).
1.4. Комунального некомерційного підприємства «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради (додається).
1.5. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради (додається).
1.6. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська лікарня № 5» Дрогобицької міської ради (додається).
1.7. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська дитяча лікарня» Дрогобицької міської ради (додається).
1.8. Комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради (додається).
2. Головним лікарям комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я здійснити державну реєстрацію статутів у новій редакції відповідно до вимог чинного законодавства.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань – В.Качмара.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту