№ 208 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради, включення в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій”

15.09.2020 1116

№ 208 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про зарахування громадян на  квартирний облік у виконавчому  комітеті Дрогобицької міської ради,  включення в список осіб, які користуються  правом позачергового одержання житла, затвердження рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування  Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.09.2020 № 208

Про зарахування громадян на
квартирний облік у виконавчому
комітеті Дрогобицької міської ради,
включення в список осіб, які користуються
правом позачергового одержання житла,
затвердження рішення житлової комісії
2 Спеціального Центру Швидкого Реагування
Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши письмові звернення громадян, лист керівництва 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 03.09.2020 № 6), керуючись п. п. 19, 21, 44 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зарахувати на квартирний облік у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради громадян:
1.1. Гр. Одінаєву Гульнору Ануробулоївну, 1972 року народження, яка працює прибиральницею в КП «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради. Проживає у службовій КП «Муніципальна варта» квартирі № 2 в житловому будинку № 47 на вул. 22 Січня в місті Дрогобич, яка надана заявниці згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради від 15.06.2017 №127. Квартира складається з трьох кімнат житловою площею 50,4 кв. м. На цій площі проживає сім’я заявниці в кількості 8-ми осіб, а саме: Одінаєва Г.А. – заявниця, Джамхіров Д.Ф. – чоловік заявниці, Джамхірова Н.Д. – дочка, Джамолітдін Гулджамол – син, Джамхірова Ш Д. – дочка, Джамхірова Ш.Д. – дочка, Джамхірова Н.Д. – дочка, Джамхірова С.Д. – дочка.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно у заявниці та її дочок Джамхірової Сітори Джамолітдіівни, Джамхірової Нігори Джамолітдінівни житло відсутнє.
Чоловік заявниці Джамхіров Дж.Ф., син Джамолітдін Гулджамол, дочка Джамхірова Ш Д., дочка Джамхірова Ш.Д., дочка Джамхірова Н.Д. є власниками житлового будинку № 12 на вул. Нова в селі Попелі Дрогобицького району житловою площею 102,5 кв. м, загальною площею 263,1 кв. м, де на одну особу припадає 20,5 кв. м житлової площі.
На квартирний облік зарахувати заявницю Одінаєву Г.А., дочку заявниці Джамхірову Сітору Джамолітдіівну та дочку Джамхірову Нігору Джамолітдінівну.
В місті Дрогобичі заявниця проживає з 22.06.2017 року.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
1.2. Гр. Куцак Лідію Миколаївну, 27.02.2002 року народження, особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Проживає у приватизованій квартирі № 1 в житловому будинку № 13 на вул. Івана Франка в місті Дрогобич. Квартира складається з однієї кімнати житловою площею 18,2 кв. м. На цій площі проживає три особи: заявниця, сестра заявниці Короленко М.М. та брат заявниці Куцак М.М.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці у спільній приватній власності знаходиться ¼ квартири № 1 в житловому будинку № 13 на вул. Івана Франка в місті Дрогобич.
Підстава: Відсутність мінімального розміру житлової площі,
пп. 1 п. 13 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення
житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”.
2. Відмовити в зарахуванні на квартирний облік гр. Озінковській Віталії Іванівні, 1998 року народження, особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Проживає у приватизованій квартирі № 18 в житловому будинку № 64 на вул. Самбірська в місті Дрогобич. Квартира складається з трьох кімнат житловою площею 40,1 кв. м. На цій площі проживає п’ять осіб: заявниця, бабуся заявниці Сорока О.М., дідусь заявниці Сорока М.С., дядько заявниці Сорока С.М. та мати заявниці Озінковська І.М., яка рішенням Дрогобицького міськрайонного суду Львівсько області від 15 березня 2012 року позбавлена батьківських прав відносно неповнолітньої дитини Озінковської Віталії Іванівни.
Згідно з інформацією з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно житло у заявниці у спільній приватній власності знаходиться 1/5 квартири № 18 в житловому будинку № 64 на вул. Самбірська в місті Дрогобич.
Підстава: Відсутність вимог пункту 15 “Правил обліку громадян, які
потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових
приміщень в Україні”.
3. Включити в окремий список осіб, що користуються правом позачергового одержання житлової площі, встановленим Законом України
«Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», гр. Савшака Ярослава Дмитровича, особу з інвалідністю 2 групи, на підставі посвідчення учасника ліквідації ядерних аварій серії Я № 000632, виданого Львівською обласною державною адміністрацією 10.08.2020 року.
Заявник перебуває на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради з 1993 року в загальній черзі під № 2017, та в пільговій черзі як сім’я інваліда армії під № 581.
Проживає у благоустроєному житловому будинку № 10Б на вул. Михайла Павлика в місті Дрогобич, який знаходиться у власності сина заявника Савшака Степана Ярославовича. Будинок складається з трьох кімнат житловою площею 43,4 кв. м, загальною площею 59,5 кв. м. На цій площі проживає вісім осіб, а саме: сім’я заявника в кількості 4-х осіб: Савшак Я.Д. – заявник, Савшак Л.С. – дружина заявника, Савшак І.Я. – син заявника, Савшак В.Я. – син заявника, та син заявника Савшак С.Я., невістка заявника Савшак І.Й., внучка заявника Савшак М.С., внучка заявника Савшак Д.С.
Підстава: пункт 10 статті 20 Закону України «Про статус і соціальний
захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської
катастрофи».
4. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 14 серпня 2020 року № 24) про зарахування на квартирний облік для одержання житлової площі за місцем служби лейтенанта служби цивільного захисту Семенова Сергія Анатолійовича.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту