№ 2091 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження списку та розміру грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня за 2018 рік”

18.12.2019 704

№ 2091 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження списку та розміру грошової винагороди  провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам  за високі спортивні  досягнення та підготовку спортсменів  високого рівня за 2018 рік”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

Від18.12.2019 року № 2091

Про затвердження списку та розміру
грошової винагороди провідним
спортсменам міст Дрогобича і Стебника
та їх тренерам за високі спортивні
досягнення та підготовку спортсменів
високого рівня за 2018 рік

З метою морального і матеріального заохочення спортсменів та їх тренерів для досягнення високих спортивних результатів, враховуючи рекомендації комісії з питання призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня (протокол №2 від 11.11.2019 року), постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 03.12. 2019 року № 75), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити список та розмір грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня за 2018 рік, що не підлягає індексації протягом року згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування видатків на виконання Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам міст Дрогобича і Стебника та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня в межах бюджетних асигнувань на поточний рік.
3. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення (О. Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту