№ 210 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу АТ “Альфа-Банк” на влаштування благоустрою за власні кошти”

15.06.2021 1605

№ 210 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  АТ “Альфа-Банк”  на влаштування благоустрою за власні кошти”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.06.2021 № 210

Про надання дозволу
АТ “Альфа-Банк”
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення АТ “Альфа-Банк” від 15.04.2021 щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою вхідної групи з пандусом до приміщення відділення банку за адресою Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, буд. 27, за власні кошти, відповідно до поданої схеми облаштування вхідної групи, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл АТ “Альфа-Банк” на влаштування благоустрою вхідної групи з пандусом до приміщення відділення банку за адресою Львівська область, м. Дрогобич, пл. Ринок, буд. 27, за власні кошти, відповідно до поданої схеми облаштування вхідної групи, за власні кошти, при умові відмови від будь-якої компенсації за виконані роботи по влаштуванню даного благоустрою.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій відповідно до поданої схеми благоустрою.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту