№ 210 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та проведення приписки громадян України 2002 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату”

20.09.2018 394

№ 210 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та проведення приписки громадян України 2002 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 20.09.2018 № 210

Про підготовку та проведення приписки
громадян України 2002 року народження
до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського
об’єднаного районного військового комісаріату

З метою своєчасного, організованого, якісного проведення приписки громадян України 2002 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату в період з 2 січня по 29 березня 2019 року, відповідно до ст.14 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” на виконання розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 26.07.2018 №747/0/5-18 “Про підготовку та проведення приписки громадян України до призовних дільниць області у 2019 році”, керуючись п.1 ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в:
1. Приписку юнаків 2002 року народження провести в приміщенні призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського військового комісаріату за адресою: м.Дрогобич, вул.Сагайдачного,63.
2. Медичний огляд юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці, провести з 2 січня по 29 березня 2019 року.
3. Начальнику відділу – центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Дрогобицької міської ради О.Гривнак, керівникам підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, директору КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання», комендантам гуртожитків:
3.1. До 01 грудня 2018 року надати у Дрогобицько-Бориславський ОРВК списки юнаків 2002 року, які підлягають приписці до призовної дільниці.
3.2. Перевірити по адресним карткам, поквартирним карткам або домовим книгам, чи всі громадяни, які підлягають приписці до призовних дільниць, включені до поданих списків.
3.3. Забезпечити своєчасну явку юнаків на призовну дільницю військового комісаріату в зазначені дні та години з документами, вказаними в особистих повістках. Видати характеристики за взірцями запиту та довідки про склад сім’ї призовника та інші необхідні документи.
3.4. Після закінчення приписки звірити до 20 квітня 2019 р. з військовим комісаріатом охоплення усіх юнаків припискою, а також наявність у них документів (посвідчень про приписку до призовної дільниці).
3.5. Приписку громадян, які не завершили медичне обстеження до 29.03.2019 року, а також громадян, які були виявлені після завершення приписки, які ухилялися від явки на приписку здійснити за окремим графіком роботи комісії з питань приписки в період чергових призовів громадян на строкову військову службу, або під час медичного огляду військовозобов’язаних. У період від приписки до призову медичний огляд громадян, які не приписані до призовної дільниці здійснювати в лікувальних закладах лікарями основного та дублюючого складів медичної комісії.
4. Військовому комісару Дрогобицько-Бориславського ОРВК до 28 грудня 2018 року скласти зведений список громадян 2002 р.н., які підлягають приписці до призовної дільниці.
5. Начальнику відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради В.Чубі:
5.1. Затвердити склад лікарів-спеціалістів, необхідних для проведення медичного освідчення юнаків 2002 р.н. до 01.12.2018.
5.2. До 1 грудня 2018 року з лікувальних закладів передати в Дрогобицько-Бориславський військовий комісаріат амбулаторні і диспансерні карти Ф-025-1/У і Ф-025/0 на всіх юнаків 2002 року народження, а також списки осіб, які знаходяться на диспансерному обліку з приводу нервовопсихічних, шкірно-венеричних, інфекційних захворювань, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів, суглобів.
5.3. Забезпечити призовну дільницю необхідним інструментом згідно наказу МО України від 14.08.2008 №402, і вжити заходи щодо його повного укомплектування.
5.4. Для проведення стаціонарного обстеження призовників в лікувальних установах виділити необхідну кількість ліжок, встановити суворий контроль за їх використанням, призначити лікарів, відповідальних за якість і терміни стаціонарного обстеження.
5.5. Провести юнакам рентгенівське (флюрографічне) обстеження органів грудної клітки, аналіз крові, сечі та інші обстеження. Визначити юнакам групу і резус крові.
5.6. На допомогу лікарям в період роботи комісії з питань приписки виділити необхідну кількість середнього медичного персоналу.
5.7. Лікарів і середній медперсонал, призначених для обстеження призовників, звільнити на період приписки від виконання своїх основних обов’язків із збереженням їм середньомісячної зарплати та місця праці.
5.8. Зобов’язати лікаря-інфекціоніста проводити з юнаками 2002 р.н. на призовній дільниці з 9.00 до 9.30 заняття згідно графіку з питань профілактики Віл /СНІДу.
5.9. Забезпечити роботу лікаря-пульмонолога КНП “Дрогобицька міська поліклініка” Круглія Л.В. у складі комісії з питань приписки до призовної дільниці у відповідності до розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації від 31 серпня 2018 року №439.
6. Керівникам підприємств, установ, організацій виділити Дрогобицько-Бориславському ОРВК на період підготовки і проведення приписки з 01 грудня 2018 року по 29 березня 2019 року по одному працівнику із збереженням їх середньомісячної заробітної плати за місцем праці:
6.1. По одному працівнику:
– Дрогобицький коледж нафти і газу;
– Дрогобицький механіко-технологічний коледж;
– Дрогобицьке вище професійне училище № 19;
– Дрогобицький професійний політехнічний ліцей;
– Дрогобицький державний педагогічний університет ім.І.Франка;
– Дрогобицький музичний коледж;
– Стебницький професійний ліцей;
– Дрогобицька філія ТзОВ “Медичне училище “Медик”;
– Відділ освіти Дрогобицької міської ради.
6.2. По одному посильному КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання».
7. Зобов’язати начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту О.Пашко прийняти активну участь у роботі з молоддю на призовній дільниці, організувати виховні та спортивно-масові заходи (в т.ч. з підготовки і здачі нормативів допризовної підготовки юнаків).
8. Військовому комісару М.Лисаку до 25.10.2019 разом з директором КП «Управитель «Житлово-експлуатаційне об’єднання», начальниками відділів кадрів підприємств, навчальних закладів і комендантами гуртожитків провести інструктивне заняття з питань приписки, забезпечення необхідними документами юнаків, які підлягають приписці.
9. Дрогобицькому ВП ГУ НП у Львівській області (А.Білас):
9.1. Проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки до призовної дільниці, забезпечити їх явку на призовну дільницю.
9.2. Надіслати у військовий комісаріат списки осіб, які притягалися до кримінальної відповідальності, знаходяться під слідством, судом, викликалися в органи внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем і наркотичними речовинами до 01.12.2018 р.
10. Начальнику відділу освіти виконавчих органів міської ради забезпечити роботу свого заступника Олексюк О.П. у складі комісії з питань приписки до призовної дільниці у відповідності до розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації від 31 серпня 2018 року №439 та виявляти осіб, які залишили навчання, мають недостатню фізичну підготовку і не закінчили вивчення предмету “Захист Вітчизни”, прийняти заходи для подальшого їх навчання в навчальних закладах.
11. Директору Дрогобицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді забезпечити роботу свого психолога Пелехача Р.Т. у складі комісії з питань приписки до призовної дільниці у відповідності до розпорядження голови Дрогобицької районної державної адміністрації від 31 серпня 2018 року №439.
12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту