№ 210 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки”

31.03.2016 468

№ 210 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

VШ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від 31 березня 2016 року № 210

 

Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації з землеустрою

щодо встановлення меж

земельної ділянки

 

Розглянувши клопотання про надання згоди на виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 14 від 04.03.2016 р.), керуючись статтями 12, 118, 123 Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26  Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада  в и р і ш и л а :

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості):

1.1. Бухтіярову Вадиму Євгенійовичу, прож. на вул. Горішня Брама, 38, кв. 1, земельну ділянку орієнтовною площею 45 кв. м. на вул. Горішня Брама, 2, для обслуговування нежитлового приміщення (на підставі договору купівлі-продажу).

  1. Фізичній особі, вказаним у п. 1 цього рішення, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

  

Міський голова                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту