№ 210-р Розпорядження міського голови “Про призначення відповідальної особи щодо ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних в м. Стебнику, селах Болехівці та Новому Селі”

04.03.2021 2675

№ 210-р Розпорядження міського голови “Про призначення відповідальної особи   щодо ведення військового обліку  призовників та військовозобов’язаних  в м. Стебнику, селах Болехівці та Новому Селі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 04.03.2021 №210-р

Про призначення відповідальної особи
щодо ведення військового обліку
призовників та військовозобов’язаних
в м. Стебнику, селах Болехівці та Новому Селі

На виконання Закону України «Про військовий обов’язок та службу», вимог Постанови КМУ від 7.12.2016 №921 «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних» (далі – Постанова 921), керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Виконання обов’язків щодо організації та ведення персонально – первинного обліку призовників та військовозобов’язаних (далі – військовий облік) в місті Стебнику, селах Болехівці та Новому Селі, які увійшли до Дрогобицької міської територіальної громади (далі – ДМТГ) покласти на Городиського Тараса Івановича – старосту м.Стебника, сіл Болехівці та Нового Села.
2. Відповідальному за військовий облік у населених пунктах ДМТГ:
2.1. Свою роботу щодо ведення військового обліку у населених пунктах ДМТГ організувати відповідно до вимог Постанови КМУ від 7.12.2016 №921 (Додатки 1-26).
2.2. До 10.03.2021 року, здійснити прийом документів з питань військового обліку на призовників та військовозобов’язаних які проживають у населених пунктах що увійшли до ДМТГ зони відповідальності, з оформленням Акту прийому.
2.3. Виконання обов’язків щодо організації та ведення військового обліку в ДМТГ здійснювати до введення нової штатної структури Дрогобицької міської ради та призначення відповідальної особи за ведення військового обліку.
3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту