№ 2104 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

18.12.2019 791

№ 2104 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 18.12.2019 року № 2104

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 121 від 08.05.2019р., № 125 від 11.07.2019р., № 133 від 16.10.2019р., № 134 від 06.11.2019р., № 135 від 14.11.2019р., № 136 від 28.11.2019р., № 137 від 13.12.2019р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Харитоновій Світлані Борисівній, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 634 кв. м. на вул. Трускавецькій (діл. № 19), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Криштальському Олегу Андрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Мручку Назарію Юрійовичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Магур Наталії Ігорівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Костирку Степану Пилиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 900 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Багрій Наталії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Збаровській Лесі Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 990 кв. м. на вул. Лішнянській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Матківській Мар’яні Миколаївні, прож. с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 745 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Волошину Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Цайтлеру Ростиславу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Злісній Вірі Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Кравців Катерині Ярославівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 712 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Кузьміну Роману Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 759 кв. м. на вул. Стрийській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Табачинській Ользі Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 994 кв. м. на вул. Грабовського, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Кізин Марії Василівні, прож. с. Лішня, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Чечулі Михайлу Івановичу, прож. с. Раневичі, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 999 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Товчко Мар’яні Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 835 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Шабану Василю Гениковичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Дем’яновській Ірині Олександрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Гіщак Оксані Григорівні, прож. с. Залужани, земельну ділянку орієнтовною площею 998 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Зимомря Миколі Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Леськіву Андрію Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі:
2.1. Федуняк Наталії Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 12 кв. м. на вул. Малий Ринок, 12, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
3. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту