№ 211 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про уточнення назв об’єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій”

22.07.2022 3365

№ 211 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про уточнення назв об’єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 22.07.2022 №211

Про уточнення назв об’єктів,
фінансування яких здійснюється за
рахунок субвенції з державного бюджету
місцевим бюджетам на здійснення заходів
щодо соціально-економічного розвитку
окремих територій

У зв’язку з необхідністю редакційних уточнень назв об’єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, відповідно до п. 61 Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.02.2012 № 106, розпорядження Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 № 1637-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», розглянувши лист відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 20.07.2022 №927керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Здійснити редакційні уточнення найменування об’єктів (заходів) та їх місцезнаходження з урахуванням їх цільового призначення, передбачених розпорядженням Кабінету Міністрів України від 09.12.2021 № 1637-р «Деякі питання розподілу у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», а саме:
1.1. Змінити назву із «Придбання обладнання (Ліжко акушерське родове медичне (5 шт.) для КНП “Дрогобицький міський пологовий будинок ” ДМР, м. Дрогобич, вул.А.Шептицького, 7» в сумі 113,4 тис. грн. на «Придбання обладнання (Ліжко акушерське родове медичне (5 шт.) для КНП “Дрогобицька міська лікарня №1 ” ДМР, м. Дрогобич, вул. А. Шептицького, 9 для пологового відділення та служби неонатального догляду»;
1.2. Змінити назву із «Придбання обладнання (Монітор пацієнта (5 шт.) для КНП “Дрогобицький міський пологовий будинок” ДМР, м. Дрогобич, вул. А.Шептицького,7)» в сумі 40,0 тис. грн. на «Придбання обладнання (Монітор пацієнта (5 шт.) для КНП “ Дрогобицька міська лікарня №1” ДМР, м. Дрогобич, вул. А. Шептицького,9 для пологового відділення та служби неонатального догляду»
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Т. Кучму.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту