№ 212 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік “

12.03.2021 1898

№ 212 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 12.03.2021 № 212

Про затвердження Програми
забезпечення житлом молодих сімей
та одиноких молодих громадян
Дрогобицької міської територіальної
громади на 2021 рік

Відповідно до Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 29.05.2001 № 584 «Про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла», на виконання ухвали Дрогобицької міської ради від 08.10.2007 № 404 «Про порядок взаємодії виконкому міської ради з Львівським регіональним управлінням державної спеціалізованої фінансової установи державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву при наданні пільгових довготермінових кредитів за рахунок коштів міського бюджету м. Дрогобича», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (протокол від 03.02.2021 № 5), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 04.02.2021 № 11), керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік (згідно з Додатком 1).
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснити фінансування Програми у межах коштів, передбачених у бюджеті на її виконання.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту О. Пашко.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї та спорту (Р. Грицай) та постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту