№ 213 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та проведення приписки громадян України 2003 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату”

19.09.2019 590

№ 213 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про підготовку та проведення приписки  громадян України 2003 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.09.2019 №213

Про підготовку та проведення приписки
громадян України 2003 року народження
до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського
об’єднаного районного військового комісаріату

З метою своєчасного, організованого, якісного проведення приписки громадян України 2003 року народження до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату в період з
2 січня по 31 березня 2020 року, відповідно до ст.14 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, керуючись п.1 ст.36 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Приписку юнаків 2003 року народження провести в приміщенні призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського військового комісаріату за адресою: м.Дрогобич, вул.Сагайдачного,63.
2. Медичний огляд юнаків, які підлягають приписці до призовної дільниці, провести з 2 січня по 31 березня 2020 року.
3. Керівникам підприємств, установ, організацій і навчальних закладів, директору КП “Управитель “Житлово-експлуатаційне об’єднання”, комендантам гуртожитків:
3.1. До 01 грудня 2019 року провести звірку списків за формою Д.1 громадян 2003 р.н., які підлягають приписці до призовної дільниці, з даними військкомату.
3.2. До 30 грудня 2019 року скласти зведений список за формою Д.2 громадян 2003 р.н., які підлягають приписці до призовної дільниці.
3.3. Забезпечити своєчасну явку юнаків на призовну дільницю військкомату в зазначені дні та години з документами, вказаними в особистих повістках. Видати виробничі характеристики за взірцями запиту та довідки про сім’ю призовника.
3.4. Після закінчення приписки звірити охоплення усіх юнаків припискою,
а також наявність у них документів за списком Д-1.
3.5. Приписку громадян, які не завершили медичне обстеження до 31.03.2020 року, а також громадян, які були виявлені після завершення приписки, які ухилялися від явки на приписку здійснити за окремим графіком роботи комісії з питань приписки в період чергових призовів громадян на строкову військову службу, або під час медичного обстеження військовозобов’язаних. У період від приписки до призову медичний огляд громадян, які не приписані до призовної дільниці здійснювати в лікувальних закладах лікарями основного та дублюючого складів медичної комісії.
4. Затвердити склад комісії з питань приписки згідно з додатком № 1.
5. Начальнику відділу охорони здоров’я (В.Чуба) виконавчих органів Дрогобицької міської ради:
5.1. Затвердити склад лікарів-спеціалістів, необхідних для проведення медичного освідчення юнаків 2003 р.н. до 01.12.2019.
5.2. До 1 грудня 2019 року з лікувальних закладів передати в Дрогобицько-Бориславський військовий комісаріат амбулаторні і диспансерні карти Ф-025-1/У і Ф-025/0 на всіх юнаків 2003 року народження, а також списки осіб, які знаходяться на диспансерному обліку з приводу нервовопсихічних, шкірно-венеричних, інфекційних захворювань, трахоми, хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів, суглобів.
5.3. Забезпечити призовну дільницю необхідним інструментом згідно з наказом МО України від 14.08.2008 № 402 і вжити заходи щодо його повного укомплектування.
5.4. Для проведення стаціонарного обстеження призовників в лікувальних установах виділити необхідну кількість ліжок, встановити суворий контроль за їх використанням, призначити лікарів, відповідальних за якість і терміни стаціонарного обстеження.
5.5. Провести юнакам рентгенівське (флюрографічне) обстеження органів грудної клітки, аналіз крові, сечі та інші обстеження. Визначити юнакам групу і резус крові.
5.6. На допомогу лікарям в період роботи комісії з питань приписки виділити необхідну кількість медичних сестер.
5.7. Лікарів і середній медперсонал, призначених для обстеження призовників, звільнити на період приписки від виконання своїх основних обов’язків із збереженням їм середньомісячної зарплати та місця праці.
5.8. Зобов’язати лікаря-інфекціоніста проводити з юнаками 2003 р.н. на призовній дільниці з 9.00 до 9.30 заняття згідно графіку з питань профілактики Віл /СНІДу.
6. Керівникам підприємств, установ, організацій виділити Дрогобицько-Бориславському ОРВК на період підготовки і проведення приписки з 21 листопада по 24 березня 2020 року по одному працівнику із збереженням їх середньомісячної заробітної плати за місцем праці. У випадку відсутності технічних працівників і посильних дозволити військовому комісару Дрогобицько-Бориславського ОРВК залучати з нижче вказаних підприємств і організацій військовозобов’язаних на цей період:
6.1. По одному працівнику:
– Дрогобицький коледж нафти і газу;
– Дрогобицький механіко-технологічний коледж;
– Дрогобицьке вище професійне училище № 19;
– Дрогобицький професійний політехнічний ліцей;
– Дрогобицький державний педагогічний університет ім.І.Франка;
– Дрогобицьке державне музичне училище;
– Стебницький професійний ліцей;
– Дрогобицька філія ТзОВ “Медичне училище “Медик”;
– Відділ освіти Дрогобицької міської ради.
6.2. По одному посильному:
– Інститут “Укржитлоремпроект”;
– ЗАТ “Дрогобицький м’ясокомбінат”.
7. Зобов’язати начальника відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконкому Дрогобицької міської ради (О.Пашко) прийняти активну участь у роботі з молоддю на призовній дільниці, організувати виховні та спортивно-масові заходи (в т.ч. з підготовки і здачі нормативів допризовної підготовки юнаків).
8. Військовому комісару М.Лисак до 25.11.2019 разом з директором КП «Управитель “Житлово-експлуатаційне об’єднання”, начальниками відділів кадрів підприємств, навчальних закладів і комендантами гуртожитків провести інструктивне заняття з питань приписки, забезпечення необхідними документами юнаків, які підлягають приписці.
9. Дрогобицькому ВП ГУ НП у Львівській області (А.Білас):
9.1. Проводити розшук осіб, які ухиляються від приписки до призовної дільниці, забезпечити їх явку на призовну дільницю.
9.2. Надіслати у військовий комісаріат списки осіб, які притягалися до кримінальної відповідальності, знаходяться під слідством, судом, викликалися в органи внутрішніх справ за антисуспільну поведінку, зловживання алкоголем і наркотичними речовинами до 01.11.2019.
10. Начальнику відділу освіти виконавчих органів міської ради виявляти осіб, які залишили навчання, мають недостатню фізичну підготовку і не закінчили вивчення предметів початкової військової підготовки, прийняти заходи для подальшого їх навчання в навчальних закладах.
11. Начальнику відділу-ЦНАП (О.Тішина) надати списки юнаків 2003 року, які підлягають приписці до призовної дільниці Дрогобицько – Бориславського ОРВК до 01.11.2019.
12. Рішення виконавчого комітету від 20.09.2018 № 210 “Про підготовку та проведення приписки громадян України 2002 р.н. до призовної дільниці Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату” вважати таким, що втратило чинність.
13. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на військового комісара Дрогобицько-Бориславського об’єднаного районного військового комісаріату М.Лисак.
14. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту