№ 2131 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, для учасників АТО”

18.12.2019 759

№ 2131 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків,  для учасників АТО”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 18.12.2019 року № 2131

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок для будівництва та
обслуговування житлових будинків,
для учасників АТО

Розглянувши клопотання учасників АТО про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 135 від 14.11.2019 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Левицькому Віталію Борисовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (діл. № 33).
1.2. Струналю Тарасу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 34).
1.3. Климчуку Олегу Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 11).
1.4. Кобрину Артуру Андрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 21).
1.5. Цюбі Павлу Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 620 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 22).
1.6. Лагушу Оресту Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 12).
1.7. Йосифіву Ярославу Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 680 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 61).
1.8. Канівцю Андрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 60).
1.9. Дрогобицькому Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 46).
1.10. Бойку Роману Зеноновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 74).
1.11. Капітанюку Миколі Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 670 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО (ділянка № 47).
2. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту