№ 2133 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

18.12.2019 802

№ 2133 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
59 сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 18.12.2019 року № 2133

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання юридичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 135 від 14.11.2019 р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. ОСББ «Родина-18», (М.Яводчак), земельну ділянку орієнтовною площею 1450 кв. м. на вул. Грушевського, 18, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.2. ОСББ «БАРОККО», (В.Полонський), земельну ділянку орієнтовною площею 1447 кв. м. на вул. Нижанківського, 5, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
2. Юридичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту